the polygon seahorse podcast over duikenPodcast over duiken

the polygon seahorse maakt de eerste Nederlandstalige podcast over duiken. We nemen je mee in gesprekken met bekende namen in de duikwereld. Verschillende onderwerpen waaronder onderwaterfotografie en -videografie, technisch duiken, wrakduiken, grotduiken, materialen, duikreizen, enzovoort zullen aan bod komen.

MAAK KENNIS MET ONZE GASTEN

Luister op Spotify
Luister op Apple Podcast
Google Podcast logo
the polygon seahorse podcast op YouTube
Deezer
Onze recentste afleveringen:

Episode #34: Flamingo Premium Diving Bonaire

Bon Bini Na Flamingo Premium Diving Bonaire! Het mooiste PADI Dive Resort van de Caraïben! Vanuit een prachtige locatie gelegen aan een lagune naast Ocean Oasis Beach Club Bonaire, verzorgen Fred en Sam Ooms samen met hun team trips naar de mooiste duikplaatsen van Bonaire.

Episode #33: Vrijduiken • Inge Verbruggen

Vrijduiken is niet enkel een fysieke, maar vooral ook een mentale sport. In deze aflevering maken we kennis met Inge Verbruggen en leren we de filosofie en kunst achter het vrijduiken.

Episode #30: Ghost Diving Foundation • Pascal van Erp

Pascal van Erp is een CCR/Technisch duiker met een voorliefde voor wrakduiken. Hij heeft duizenden duiken over de hele wereld gemaakt, waarbij hij in aanraking kwam met verloren en achtergelaten vistuig en de trieste en ernstige gevolgen die dit heeft voor het leven onder water.

Onze gasten

Doorheen de maanden hebben we al verschillende boeiende gasten in onze studio mogen ontvangen:

Merchandising

Je kan ook een leuke T-shirt, sweater, pet of warme muts kopen om ons te steunen. Bovendien help je dan ook meteen om onze  podcast te promoten!

ONZE MERCHANDISING WEBSHOP

the polygon seahorse merch

Steunen?

Je kan onze podcast steunen door een donatie te doen via PayPal.

Meepraten?

Heb je een vraag? Door op onderstaande opnameknop te klikken, kan je je vraag stellen en ontvangen wij ze in onze mailblox. Je vraag komt dan in de volgende aflevering aan bod.

Connect op Clubhouse
We doen geregeld live podcasting op Clubhouse. Luister mee en stel live je vragen aan het panel.

We zijn ook heel benieuwd naar jullie reacties. Heb je tips, suggesties of opmerkingen? Ook die zijn welkom via bovenstaande opnameknop. Je kan ons ook een mailtje sturen, praat gewoon mee op onze Facebookpagina of stuur ons een bericht via Messenger.

Partners

Mares