Duikvaker 2023
the polygon seahorse podcast over duiken

De 1ste Nederlandstalige podcast over duiken

We nemen je mee in gesprekken met bekende namen in de duikwereld. Verschillende onderwerpen waaronder onderwaterfotografie en -videografie, technisch duiken, wrakduiken, grotduiken, materialen, duikreizen, enzovoort zullen aan bod komen. Een podcast van duikers, voor duikers.

MAAK KENNIS MET ONZE GASTEN

Onze recentste afleveringen:

#43: Duikvaker 2023 special • Patrick van Brienen

In deze aflevering blikken we met Patrick terug naar de beginperiode en hoe alles is geëvalueerd doorheen de jaren. En we kijken natuurlijk ook vooruit naar wat de 31ste Duikvaker te bieden zal hebben op 4 & 5 februari 2023.

#41: Patrick Kranenbroek bespreekt zijn mooiste onderwaterfoto's

Patrick Kranenbroek is een gepassioneerde duiker én onderwaterfotograaf. In deze aflevering vertelt Patrick aan de hand van zijn mooiste onderwaterfoto’s het verhaal achter de foto’s, geeft hij tips en krijg je een mooi idee over hoe Patrick zo’n snelle groei kende.

Episode #40: Onderwatervideografie

Wil je graag starten met onderwatervideografie, dan moet je zeker luisteren naar deze aflevering met Gery Beeckmans, Jo De Smedt en Rene van der Laan.

Luister op Spotify
Luister op Apple Podcast
Google Podcast logo
the polygon seahorse podcast op YouTube
Deezer

Onze gasten

Doorheen de maanden hebben we al verschillende boeiende gasten in onze studio mogen ontvangen:

Steunen?

Je kan onze podcast steunen door een donatie te doen via PayPal.

Meepraten?

Heb je een vraag? Door op onderstaande opnameknop te klikken, kan je je vraag stellen en ontvangen wij ze in onze mailblox. Je vraag komt dan in de volgende aflevering aan bod.

We zijn ook heel benieuwd naar jullie reacties. Heb je tips, suggesties of opmerkingen? Ook die zijn welkom via bovenstaande opnameknop. Je kan ons ook een mailtje sturen, praat gewoon mee op onze Facebookpagina of stuur ons een bericht via Messenger.

Partners

duikeninbeeld.tv