the polygon seahorse podcast over duiken

De 1ste Nederlandstalige podcast over duiken

We nemen je mee in gesprekken met bekende namen in de duikwereld. Verschillende onderwerpen waaronder onderwaterfotografie en -videografie, technisch duiken, wrakduiken, grotduiken, materialen, duikreizen, enzovoort zullen aan bod komen. Een podcast van duikers, voor duikers.

MAAK KENNIS MET ONZE GASTEN

Onze recentste afleveringen:

Episode #35: Het Souterrain van België • Erik Wouters

In deze aflevering kan je de presentatie “Het Souterrain van België” herbeluisteren zoals Erik ze gebracht heeft tijdens de Tweedehandsbeurs voor duikmaterialen georganiseerd door Mantis Divers Club uit Merelbeke. Erik geeft je een inkijk in de vaak moeilijke omstandigheden van het duiken in de grotten en mijnen van België.

Episode #34: Flamingo Premium Diving Bonaire

Bon Bini Na Flamingo Premium Diving Bonaire! Het mooiste PADI Dive Resort van de Caraïben! Vanuit een prachtige locatie gelegen aan een lagune naast Ocean Oasis Beach Club Bonaire, verzorgen Fred en Sam Ooms samen met hun team trips naar de mooiste duikplaatsen van Bonaire.

Luister op Spotify
Luister op Apple Podcast
Google Podcast logo
the polygon seahorse podcast op YouTube
Deezer

Onze gasten

Doorheen de maanden hebben we al verschillende boeiende gasten in onze studio mogen ontvangen:

Merchandising

Je kan ook een leuke T-shirt, sweater, pet of warme muts kopen om ons te steunen. Bovendien help je dan ook meteen om onze  podcast te promoten!

ONZE MERCHANDISING WEBSHOP

the polygon seahorse merch

Steunen?

Je kan onze podcast steunen door een donatie te doen via PayPal.

Meepraten?

Heb je een vraag? Door op onderstaande opnameknop te klikken, kan je je vraag stellen en ontvangen wij ze in onze mailblox. Je vraag komt dan in de volgende aflevering aan bod.

We zijn ook heel benieuwd naar jullie reacties. Heb je tips, suggesties of opmerkingen? Ook die zijn welkom via bovenstaande opnameknop. Je kan ons ook een mailtje sturen, praat gewoon mee op onze Facebookpagina of stuur ons een bericht via Messenger.

Partners

Mares
SSI