Podcast over duikenPodcast over duiken

the polygon seahorse maakt de eerste Nederlandstalige podcast over duiken. We nemen je mee in gesprekken met bekende namen in de duikwereld. Verschillende onderwerpen waaronder onderwaterfotografie en -videografie, technisch duiken, wrakduiken, grotduiken, materialen, duikreizen, enzovoort zullen aan bod komen.

MAAK KENNIS MET ONS PANEL

Luister op Spotify
Luister op Apple Podcast
Google Podcast logo
the polygon seahorse podcast op YouTube
Deezer
Onze recentste afleveringen:

Episode #22: Duiken met kinderen • Guy Thomas • DAN europe

DAN europe heeft onderzoek gedaan naar duiken met kinderen. En daaruit is een studie gekomen met inzichten rond risicobeperkingen en verantwoordelijkheden bij het duiken met kinderen. In deze aflevering geeft Guy duiding bij dit interessante onderwerp.

Ons panel

Glenn Tessens Divertug

Glenn Tessens
GTproducts

the polygon seahorse podcast

Merchandising

Je kan ook een leuke T-shirt, sweater, pet of warme muts kopen om ons te steunen. Bovendien help je dan ook meteen om onze  podcast te promoten!

ONZE MERCHANDISING WEBSHOP

merchandising the polygon seahorse podcast

Steunen?

Je kan onze podcast steunen door een donatie te doen via PayPal.

Meepraten?

Heb je een vraag? Door op onderstaande opnameknop te klikken, kan je je vraag stellen en ontvangen wij ze in onze mailblox. Je vraag komt dan in de volgende aflevering aan bod.

Connect op Clubhouse
We doen geregeld live podcasting op Clubhouse. Luister mee en stel live je vragen aan het panel.

We zijn ook heel benieuwd naar jullie reacties. Heb je tips, suggesties of opmerkingen? Ook die zijn welkom via bovenstaande opnameknop. Je kan ons ook een mailtje sturen, praat gewoon mee op onze Facebookpagina of stuur ons een bericht via Messenger.

Partners

Duiken magazine
Duikforum