Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwe podcast afleveringen, webinars en livestream events in je mailbox!

the polygon seahorse podcast over duiken

Onze recentste podcast afleveringen

#43: Duikvaker 2023 special • Patrick van Brienen

In deze aflevering blikken we met Patrick terug naar de beginperiode en hoe alles is geëvalueerd doorheen de jaren. En we kijken natuurlijk ook vooruit naar wat de 31ste Duikvaker te bieden zal hebben op 4 & 5 februari 2023.

#41: Patrick Kranenbroek bespreekt zijn mooiste onderwaterfoto's

Patrick Kranenbroek is een gepassioneerde duiker én onderwaterfotograaf. In deze aflevering vertelt Patrick aan de hand van zijn mooiste onderwaterfoto’s het verhaal achter de foto’s, geeft hij tips en krijg je een mooi idee over hoe Patrick zo’n snelle groei kende.

Episode #40: Onderwatervideografie

Wil je graag starten met onderwatervideografie, dan moet je zeker luisteren naar deze aflevering met Gery Beeckmans, Jo De Smedt en Rene van der Laan.

Episode #39: Nieuwe SCUBAPRO producten

In deze aflevering geeft Martine Grethe (Sales Manager BeNeLux) en Alberto Belloni (General Manager) uitleg bij de nieuwste, meest innovatieve producten van SCUBAPRO.

Live podcasting op Duikvaker

Op 4 & 5 februari komen duikers uit België en Nederland weer massaal samen op dé duikbeurs van de lage landen: DUIKVAKER. In samenwerking met The Exhibition Company zullen wij 2 dagen lang tal van interessante gasten ontvangen in onze mobiele studio en live podcasts opnemen.