Wie zijn wij?

Glenn

Ik duik al ruim 20 jaar. Vroeger was ik een fervent onderwaterfotograaf en werd ik geregeld gevraagd om artikels te schrijven en foto's aan te leveren voor diverse (duik)magazines. Sinds 2020 ben ik gestart met het duiken met de HORIZON, de halfgesloten rebreather van MARES.

Momenteel ben ik professioneel video- en online content creator & digital marketing manager. Onder water film ik met een Olympus PEN E-PL10 met verschillende lenzen zoals de 60mm macro en Panasonic 8mm fisheye. Ik ben ook gecertificeerd dronepiloot waardoor ik indrukwekkende luchtbeelden kan maken.

Ellen

Ik ben mijn hart aan het duiken verloren dankzij Glenn en doe dit sinds 2019. In de eerste plaats gaat het me vooral om de ervaringen en al die mooie dingen te zien, maar sinds kort heb ik ook interesse in het fotograferen en filmen. Dit doe ik met mijn iPhone in een Sealife SportDiver behuizing, als een echte beginner. Voornamelijk maak ik dan beelden van Glenn in actie, of van onderwaterwezens die hij even niet opmerkt. 

Mijn grootste passies zijn de zee, het onderwaterleven en koken. Samen maken we prachtige reizen en we proberen onze ervaringen over te brengen in onze blogs. Als het over voeding gaat, is het mijn beurt om de nodige expertise boven te halen.

Stuur ons een bericht

The polygon seahorse is een concept van De Webdeler CommV
BTW: BE 0781.589.970 • RPR • Ondernemingsrechtbank van Antwerpen

Deel deze pagina