Wie zijn wij?

Glenn

Ik duik al bijna 20 jaar. Vroeger was ik een fervent onderwaterfotograaf en werd ik geregeld gevraagd om artikels te schrijven en foto's aan te leveren voor diverse (duik)magazines.

Momenteel ben ik professioneel video- en online content creator. Onder water film ik met een Olympus TG-6 of GoPro. Boven water heb ik me onder andere gespecialiseerd in cinematic filming met iPhone. Ik ben ook gecertificeerd dronepiloot waardoor ik indrukwekkende luchtbeelden kan maken.

Duiken, reizen en video zijn mijn passie. En die kan ik nu samen met mijn vriendin Ellen delen in deze blog.

Ellen

Ik ben mijn hart aan het duiken verloren dankzij Glenn en doe dit nu een goed jaar. In de eerste plaats gaat het me vooral om de ervaringen en al die mooie dingen te zien, maar sinds kort heb ik ook interesse in het fotograferen en filmen. Dit doe ik met een GoPro, als een echte beginner. Voornamelijk maak ik dan beelden van Glenn in actie, of van onderwaterwezens die hij even niet opmerkt. 

Mijn grootste passies zijn de zee, het onderwaterleven en koken. Samen maken we prachtige reizen en we proberen onze ervaringen over te brengen in onze blogs. Als het over voeding gaat, is het mijn beurt om de nodige expertise boven te halen.

Stuur ons een bericht