Diving Industry Marketing

Voor wie? Wij bieden digitale marketingdiensten aan dealers, duikmerken, reisorganisaties, duikscholen, toerismebureau's, magazines,... in de duiksector en duiktoerisme in België én Nederland.

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN 

 

Digitale marketingdiensten voor de duiksector

Wij ondersteunen duikmerken, dealers, reisorganisaties, toerismebureau's, enz. met het ontwikkelen van hun digitale marketingstrategie door het aanbieden van digitale marketingdiensten specifiek voor de duiksector en het duiktoerisme. Online marketing is in deze tijden een onmisbare schakel geworden bij het promoten van duikgerelateerde producten en diensten. The polygon seahorse is thuis in de duikwereld én heeft alle kennis om zeer doeltreffende online marketing campagnes op te zetten.

 

Scuba Share

Onze unieke marketingtool voor de duiksector

Uit onze passie voor marketing en duiken hebben wij SCUBA SHARE ontwikkeld. Scuba Share is een dealer content sharing platform waarmee we merken de mogelijkheid geven kant-en-klare social media posts door te sturen naar hun dealers. Zo kunnen zij de post op hun beurt delen op hun eigen sociale media.

Wil je meer weten? Boek meteen een one-to-one demo in!

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

 

Wat kunnen we voor u doen?

Samen met u denken we na over hoe we uw doelgroep op een efficiënte manier kunnen bereiken om uw product online te promoten met het inzetten van een slimme mix van onze digitale marketingdiensten. Een overzicht waarmee we u kunnen helpen en uiteraard kunnen alle diensten:

social media marketing

Social Media marketing

Video marketing & productie

Webinar productie

Livestream productie

Podcast productie

Product reviews

Travel marketing

Public Relation marketing

Public Relation

Social media advertising

Social Media Advertising

SEO optimalisatie

Website Creation

Community Management

Community Management

Enkele van onze tevreden klanten

Mares
Nelos
Galicia Technical Diving
Dive-Expo
SSI Scuba Schools International
Marine Expedition Services

Benieuwd naar hoe we kunnen helpen?

Enkele van onze realisaties

Webinar Shark Ecology

Maak tijdens deze GRATIS WEBINAR kennis met de HAAI. Onderwater fotograaf Thomas Van Puymbroeck wordt de Belgische haaienambassadeur genoemd. Elk jaar worden miljoenen haaien gedood uit angst of gewoon uit winstbejag.

Productreview Divertug DT12

Onderwaterscooter van Divertug Technisch duiken zit in de lift. Een onderwaterscooter of DPV (Diver Propulsion Vehicle) is daarbij bijna onmisbaar. Hij is ideaal om lange afstanden op bijvoorbeeld een wrak af te leggen. Op die manier kan je veel meer van het wrak exploreren in dezelfde duiktijd. De DT12 als perfecte starter De DT12 van Divertug is een compacte onderwaterscooter…

Livestream OBK 2020

Volg hier de live stream van de proclamatie van het Open Belgisch Kampioenschap onderwater foto- en videografie, georganiseerd door de Audiovisuele Commissie van Nelos.

Deel deze pagina