Weekend Boot show Düsseldorf

Voor een bezoek aan de “Boot” show in Düsseldorf plan je best een heel weekend in. Wij zijn op zaterdag gaan shoppen in Düsseldorf. Wat trouwens een aanrader is! Voor amper €80 logeerden we in een aangename B&B via Airbnb zodat we op zondagochtend niet verschrikkelijk vroeg moesten vertrekken om tegen het openingsuur aan de Messe te zijn. De B&B ligt op 10 minuten van de tram die je op minder dan 20 minuten in het centrum van Düsseldorf brengt. Düsseldorf is een mooie, moderne stad met heel wat winkels en eetgelegenheden.

2 gigantische hallen met duikmateriaal

Voor wie nog nooit naar Boot geweest is, is het misschien wat overwelmend. Maar op Boot kan je echt werkelijk alles wat een duiker nodig heeft vinden. Van duikpakken, droogpakken, trimvesten en ademautomaten tot o-ringen, onderwatercamera’s, duiklampen en duikreizen. Als je het hier niet kan vinden, dan bestaat het gewoon niet. Grote merken zoals Scubapro, Mares, Halcyon, Seacam, Ocean Reef, OMS, DUI en Suunto staan er met mooie standen waar ze met trots al hun nieuwe materialen voorstellen. Koopjes doen? Ook dat kan op Boot! Dé ideale moment voor beginnende duikers om daar hun slag te slaan of om je oude trimvest eindelijk een vervanger te geven. Ikzelf heb ook een koopje kunnen doen. Een wing van OMS die normaal een kleine €600 kost, heb ik kunnen kopen voor €375! De wing is compact en licht, ideaal om te reizen. Verder is Boot net zoals Duikvaker altijd een leuk weerzien van duikvrienden uit België, Nederland en ver daarbuiten!

Op 1 en 2 februari 2020 gaat Duikvaker door in Utrecht (NL). Ook daar gaan we naartoe en zullen we een verslag maken over de beurs en alle nieuwe duikmaterialen. Wil je ons ontmoeten op Duikvaker? Stuur ons een berichtje!

Deel dit artikel