WEBINAR MARES HORIZON

Maak tijdens deze gratis webinar kennis met de Horizon, de eerste halfgesloten rebreather van Mares. Een fantastisch staaltje techniek en jarenlange ervaring in 1 toestel. De Mares Horizon is voor duikers die op zoek zijn naar een revolutionaire SCR-benadering in een systeem dat makkelijk bruikbaar is, natuurlijk om te duiken, ontworpen voor alle niveaus van duikers en ontwikkeld om de grootst mogelijke veiligheid te bieden.

Heb je de webinar gemist? Of wil je de webinar nog eens herbekijken? Dan hebben we de replay voor je klaar staan!

HERBEKIJK DE WEBINAR

HERBEKIJK HIER DE WEBINAR

 

 

Doe eens een initiatie!

I.s.m. Galicia Technical Diving en Mares gaan we initiatiedagen organiseren. De geldende Corona-maatregelen zorgen ervoor dat we momenteel géén grote groepen kunnen inplannen. Daarom plannen we individuele en duo (bijv. koppels) initiatiemomenten in. Schrijf je in en samen zoeken we naar een gepaste datum voor de initiatie in open water.

SCHRIJF JE IN VOOR EEN INITIATIE

Mares Horizon

In samenwerking met:

Galicia Technical Diving

Beluister de eerste Nederlandstalige
podcast over duiken

The polygon seahorse maakt de eerste Nederlandstalige podcast over duiken. Een panel van 5 bekende duikers, elk expert in hun duikspecialiteit, bespreken onderwerpen zoals wrakduiken, technisch duiken, onderwaterfotografie, materialen, duikreizen enz.

NAAR DE PODCAST

Deel dit artikel