Duikvaker 2023

Live podcasting:

4 & 5 februari 2023 DUIKVAKER

Op 4 & 5 februari komen duikers uit België en Nederland weer massaal samen op dé duikbeurs van de lage landen: DUIKVAKER. In samenwerking met The Exhibition Company zullen wij 2 dagen lang tal van interessante gasten ontvangen in onze mobiele studio en live podcasts opnemen.

Kom zeker langs en maak kennis met onze podcast, onze gasten en maak een live opname mee.

Programma

Momenteel zijn we volop bezig om een programma samen te stellen. Binnenkort zal je hier en op onze sociale media het definitieve programma kunnen terugvinden. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Sta je zelf ook op Duikvaker als exposant en je hebt interesse om iets te komen vertellen in onze podcast over je merk, nieuwe producten,... Stuur ons dan een mailtje.

Korting op je inkomtickets

Vanaf 1 januari 2023 zal je door gebruik te maken van onze unieke kortingscode, inkomtickets voor Duikvaker kunnen kopen met een korting van 20%! Hou onze sociale media in de gaten! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Duikvaker 2023

Beluister de eerste Nederlandstalige
podcast over duiken

The polygon seahorse maakt de eerste Nederlandstalige podcast over duiken. Een panel van 5 bekende duikers, elk expert in hun duikspecialiteit, bespreken onderwerpen zoals wrakduiken, technisch duiken, onderwaterfotografie, materialen, duikreizen enz.

NAAR DE PODCAST

Deel dit artikel