Doe eens een duikinitiatie!

Ontdek de onderwaterwereld, ga duiken in beschut water en verdien de SSI Try Scuba-erkenningskaart. Het SSI Try Scuba-programma is een duikavontuur waar het hele gezin van kan genieten.

I.s.m. Todi organiseren we duikinitiaties. Het zogenaamde Try Scuba programma van SSI.

Wat?

Het SSI Try Scuba programma is de beste manier om voor het eerst te duiken. Je bevindt je in beschut water en wordt goed verzorgd door je instructeur zodat je onder water kunt genieten van die eerste onvergetelijke ademhalingen onder water en de magie van duiken kunt ervaren. Aan het einde van deze korte initiatie wil je ongetwijfeld meer gaan duiken. Eindeloze duikavonturen wachten op je en deze initiatie is waar het allemaal begint. 

Tijdens een Try Scuba krijg je een korte theoretische uitleg over wat duiken met perslucht is, gaan we enkele basisoefeningen leren in het ondiepe bassin en ten slotte gaan we écht duiken tot max. 5m diepte in het grote bassin van Todi, tussen de mooie vissen!

Kostprijs?

Kostprijs voor de 2 uur durende Try Scuba, inclusief materiaal, toegang tot Todi en de ultieme beleving is €79 per persoon (vanaf 13 jaar). Kinderen van 8 tot 12 jaar moeten een kids initiatie volgen (€99 per kind). Dit is in groep met max. 4 deelnemers.

Liever privé? Dat kan ook! De kostprijs voor een privé sessie is €129.

Try Scuba

Schrijf je hier in

Samen gaan we dan op basis van de planning bij Todi op zoek naar een gepaste datum voor de initiatie.

De instructeur

Glenn is Assistant Instructor en als PRO aangesloten bij SSI (Scuba Schools International). Hij is bevoegd voor het geven van SSI snorkel initiaties, Try Scuba duikinitiaties, Scuba Ranger program, Scuba Skills Update program en de Perfect Buoyancy specialty.

Je bent dus in veilige handen 🙂

SSI Assistant Instructor